ŞANLIURFA- Olay, dün saat 15.00 sıralarında Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi Paşabağı Mahallesi'ndeki Adalet Sarayı’nda yaşandı.
Alt katta bulunan adli emanet bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Patlamanın ardından adliyede duruşmalar durdu ve bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Adliyedeki herkes tahliye edildi. Korkuya neden olan olayda adli emanet bölümünde görevli zabıt katibi Mehmet Tolga Habiboğlu, bacağından yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Patlamanın yaşandığı bölümde muhafaza edilen uyuşturucu maddeler, silahlar ve çeşitli delil dosyalarında hasar oluştuğu ileri sürülürken, itfaiye ekipleri yangını söndürdü.
Olay yeri inceleme ekipleri patlamanın kaynağını belirlemek için detaylı çalışma başlattı. Çalışmanın hala devam ettiği ve patlamanın nedeninin henüz belirlenemediği öğrenildi.
Patlama nedeniyle ertelenen duruşmalar, bugün normal seyrine döndü.
Kaynak: Vejdi Uluç

0 Yorum